Structura anului scolar va fi modificata din toamna

Structura anului scolar va fi modificata din toamna

0 90

Ministrul Educatiei ia in calcul modificarea structurii anului scolar. Ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, a anuntat, joi, 28 aprilie 2011, ca ia in calcul schimbarea structurii anului scolar incepand cu 2011-2012, fiind astfel posibil ca semestrele sa fie inlocuite cu trimestre, iar vacanta de vara sa fie mai scurta.
„Voi emite, peste aproximativ doua luni, un ordin de ministru privind structura anului scolar 2011-2012. Multa lume spune ca este necesara o regandire in acest sens, dar decizia finala o vom lua numai dupa ce vom organiza debateri serioase cu elevii, dar si cu cadrele didactice. Sunt adeptul unor schimari radicale, dar nu facute pe picior. Pentru a lua o decizie ferma, pe termen lung, vom analiza mai intai ce este benefic si ce nu”, a mai spus Funeriu.
In acelasi context, ministrul Educatiei a precizat ca, pentru ca examenul de bacalaureat de anul acesta sa se desfasoare corect, va fi deschisa o „linie verde” unde toti cei implicati in actul educational, respectiv profesori, elevi si parinti, sa poata semnala telefonic eventualele acte de coruptie.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.