Strongman Champions League la Brasov şi Ghimbav

Strongman Champions League la Brasov şi Ghimbav

0 202

În etapa mondiala a concursului, cei mai puternici oameni din lume au ridicat o maşină de 300 kg, au tras un camion de 17 tone şi, în premieră, au tractat un elicopter cu 7 persoane la bord

În etapa mondiala a concursului, cei mai puternici oameni din lume au ridicat o maşină de 300 kg, au tras un camion de 17 tone şi, în premieră, au tractat un elicopter cu 7 persoane la bord.
13 „titani” din 11 tari au venit la Brasov sa se intreaca in lupta care a debutat pe platoul de la Octoberfest. Sportivii au ridicat o masina in greutate de 300 de kg. Printre cei mai buni la aceasta proba s-a numarat si brasoveanul Silviu Urdea.

Pentru a convinge spectatorii ca sutele de kilograme sunt cat se poate de reale, 3 barbati din public au fost invitati sa ridice masina. Niciunul nu a reusit singur nici măcar sa clinteasca autovehiculul.

La Ghimbav a fost organizata o proba care va prilejui o premiera mondiala: tractarea unui elicopter pe o distanta de 25 de metri.
În elicopter au urcat 7 persoane, astfel încât greutatea a ajuns la 2 tone si jumatate. Sportivii n-au fost, însă, foarte impresionaţi.

O altă probă a presupus deplasarea, tot pe o distanta de 25 de metri, a unui camion de 17 tone. Etapa Strongman Champions League de la Brasov si Ghimbav a fost programata la initiativa organizatorilor Oktoberfest.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.