Strigator la cer – banditi judecati in stare de libertate

Strigator la cer – banditi judecati in stare de libertate

0 88

Cei sase banditi si traficanti de persoane, retiniti zilele trecute si care primisera mandat pe 29 de zile la Tribunalul Brasov, au facut recurs, iar Curtea de Apel i-a pus in libertate.Iata ce declara Alexandru Serban, vicepresedinte la Curtea de Apel Brasov, in legatura cu aceasta:
„Intrucat probele de la dosar sunt neconvingatoare, I.M., zis Nutu – 32 ani, S.C., zis Vijoi – 40 ani, M.M.O. – 45 ani, M.N.,zis Ciocardel – 36 ani, R.L., zis Corcodel – 40 ani si M.M.D., zis Manu – 28 ani, toti din Sacele, vor fi cercetati in stare de libertate, avand obligatia de a nu parasi localitatea.”
Cei sase, plus ajutoare cu „jumatate de norma”, obligau, folosind forta, tinere din judetele Brasov, Dambovita, Vaslui, precum si din municipiul Bucuresti, sa se prostitueze. Tinerelor li se promiteau locuri de munca decente in Spania si Italia. Odata ajunse acolo, erau inchise, li se luau actele si erau batute si violate – cu umor negru putem spune ca li se facea rodajul – pana acceptau prostituarea. Prin aceasta activitate banda celor sase s-a procopsit cu zeci si sute de mii de euro, ducand-o in belsug si sfidand pe cei cinstiti si, totodata, legile.
Politistilor le-au fost necesari trei ani pentru filaj si strangere de probe, pana sa ii poata aresta.
Iar acuma Justitia ii pune pe picior de libertate, nerespectand ea insasi legile si batandu-si joc de munca politistilor.
Sunt curios, la banii de care dispun, cati din cei sase vor mai ajunge in sala tribunalului, ca sa fie judecati si condamnati, asa cum prevad legile si condamnati, asa cum merita.Asta este justitia momentului zilelor noastre!

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.