Strategii pentru infiintarea Brasovului metropolitan

Strategii pentru infiintarea Brasovului metropolitan

0 120

?


Pentru realizarea unei zone metropolitane, lucrurile au inceput sa se miste la Brasov. O serie de agenti economici, arhitecti, economisti, oameni de afaceri si reprezentanti ai unor institutii publice au participat recent?la discutiile organizate de?Asociatia de Dezvoltare Durabila (ADD) Brasov, in vederea constituirii unui grup de lucru pentru dezvoltarea economica si turistica a unei viitoare zone metropolitane.


?


In aceste zile, urmeaza sa fie constituite mai multe grupuri de lucru, iar pe baza propunerilor si proiectelor sa fie elaborata strategia de dezvoltare a zonei metropolitane. Cei prezenti ieri la discutii au primit si un proiect al strategiei care urmeaza sa fie realizata. La dezbateri au participat Nicolae Tucunel (PSD), aflat si in calitate de presedinte al Camerei de Comert si Dragos David (PD), care este director la Parcul Industrial Carfil.


?


ADD Brasov a fost infiintata la sfarsitul anului 2005, prin asocierea municipiului Brasov cu Consiliul Judetean Brasov si alte 12 municipii, orase si comune aflate in imediata apropiere a orasului Brasovului pentru crearea unei zone metropolitane. Membrii asociatiei sunt municipiile Brasov, Sacele si Codlea, orasele Predeal, Ghimbav si Rasnov, precum si comunele Bod, Cristian, Harman, Prejmer, Sanpetru si Tarlungeni.


Trebuie spus ca a fost prima intalnire de lucru a asociatiei.


Marius OLA

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.