Strangulatorul sotiei se refugiase la un schit din Sibiu

Strangulatorul sotiei se refugiase la un schit din Sibiu

0 391

Fostul politist militar banuit ca si-a strangulat sotia a fost gasit la un schit din judetul Sibiu. Dupa ce a fost audiat de procurorul de caz, barbatul a fost dus in fata instantei unde a primit mandat de arest preventiv de 30 de zile. Potrivit unor surse neoficiale, sotul si-ar fi premeditat crim

Fostul politist militar banuit ca si-a strangulat sotia a fost gasit la un schit din judetul Sibiu. Dupa ce a fost audiat de procurorul de caz, barbatul a fost dus in fata instantei unde a primit mandat de arest preventiv de 30 de zile.
Potrivit unor surse neoficiale, sotul si-ar fi premeditat crima: inainte de a-si ucide nevasta prin strangulare, si-a dus unul din cei doi copi la socri, ca sa fie sigur ca nu asista nimeni la abominabila fapta.
Saptamina trecuta, parintii femeii in varsta de 36 de ani, mama a doi copii, erau cei care ii descopereau in apartament trupul fara suflare. Sotul ei disparuse in aceeasi zi si n-a mai fost de gasit.
Oamenii legii l-au depistat simbata intr-un schit din judetul Sibiu, de unde a fost preluat de politistii de la Serviciul de Investigatii Criminale. femeie ucisa
Dupa ce a fost audiat de procurorul de caz, a fost propus instantei pentru arest preventiv iar magistratii au dispus arestarea preventiva pentru 30 de zile.
Procurorii au verificat si varianta ca barbatul sa fi suferit in trecut de vreo boala psihica, asa cum a vehiculat presa imediat dupa incident.
Baiatul cel mare al cuplului are 8 ani si, la ora producerii crimei, se afla la meditatii. Potrivit unor surse neoficiale, pe cel mic, care abia a implinit doi ani, tatal sau il dusese la parintii sotiei cu cateva minute inainte de a savarsi fapta.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.