Straini care iubesc limba romana, la Brasov

Straini care iubesc limba romana, la Brasov

0 699

36 de straini participa luna aceasta la Brasov la cursurile Scolii de Vara organizata de Institutul Cultural Roman. Strainii au povesti de viata interesante si motive din cele mai diverse pentru care au invatat cu drag limba noastra

36 de straini participa luna aceasta la Brasov la cursurile Scolii de Vara organizata de Institutul Cultural Roman. Strainii au povesti de viata interesante si motive din cele mai diverse pentru care au invatat cu drag limba noastra.

Institutul Cultural Roman organizeaza Cursuri de limba, cultura si civilizatie romaneasca in cetatea transilvana de secol XII, Brasov!

Programul este organizat in parteneriat cu Facultatea de Litere a Universitatii Transilvania, Muzeul Casa Muresenilor si Centrul Cultural Reduta. 36 de participanti din toate colturile lumii au ajuns la Brasov, unde vor petrece urmatoarele zile ale scolii de vara :

Potrivit Anei Borca – coordonatorul programelor de limba romana din cadrul ICR cursantii provin din diverse tari, incepand cu Coreea de Sud, Japonia, Brazilia, Canada, Statele Unite si, bineinteles, toata Europa.

Strainii vor urma cursuri de limba romana iar pe parcursul scolii de vara cursantii vor participa si la citeva workshopuri de gastronomie, jurnalism sau actorie. straini bv

Cursurile de limba romana sunt relativ usoare atunci cind esti italian de origine si cunosti Rominia de aproape 30 de ani. La scoala de vara de anul acesta Antonio a ales un workshop care ii va aduce aminte de tinerete.

Si pentru alti straini din diverse colturi ale lumii, invatarea limbii romine este o placere care ii va ajuta pentru planurile de viitor.

Cursurile de limba romana sunt predate dupa o programa flexibila, adaptata cerintelor si necesitatilor cursantilor. Pentru documentare culturala, acestia vor vizita si obiective turistice si culturale din toata zona Transilvaniei.

 

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.