Strada Mureşenilor va intra în şantier, pentru Festivalul Cerbul de Aur

Strada Mureşenilor va intra în şantier, pentru Festivalul Cerbul de Aur

0 191

Municipalitatea va începe o serie de lucrări menite să îmbunătăţească alimentarea cu energie electrică a Pieţei Sfatului, pentru a elimina riscul producerii avariilor electrice pe durata festivalului

Municipalitatea va începe o serie de lucrări menite să îmbunătăţească alimentarea cu energie electrică a Pieţei Sfatului, pentru a elimina riscul producerii avariilor electrice pe durata festivalului.

Cablul de putere ce urmează să fie instalat va face legătura între transformatorul modern din spatele Bibliotecii Județene și Piața Sfatului.

Cerbul de Aur, ediţia aniversară de Centenar, este organizat de Televiziunea Română, cu concursul Primăriei Municipiului şi Consiliului Judeţean.
Municipalitatea pune la dispoziţie spaţiul şi va asigura serviciile de logistică, utilităţi şi cazare, pentru care ia în calcul şi Poiana Braşov.

Un alt punct discutat de municipalitate este iluminarea clădirilor din Piaţa Sfatului, în perioada festivalului, pentru punerea în valoare a arhitecturii.

Festivalul Cerbul de Aur se va desfășura în perioada 29 august – 2 septembrie, după 9 ani de pauză. Ediția din 2018 este una aniversară se împlinesc 50 de ani de la prima ediţie a Festivalului.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.