Stolojan primul pe lista PLD pentru europarlamentare

Stolojan primul pe lista PLD pentru europarlamentare

0 54

Liberal-democratii si-au ales candidatii pentru alegerile europarlamentare si au stabilit strategia din campania electorala, pe primul loc pe lista fiind insusi presedintele PLD, Theodor Stolojan.


Liberaldemocratii vizeaza 4 locuri in Parlamentul European. Pe locurile de rezerva se afla vicepresedntii partidului.


?


Locul doi de pe lista candidatilor PLD ii apartine rectorului Universitatii “Alexandru Ioan Cuza”, Dumitru Oprea. Pe locul trei in lista se afla senatorul Nicolae Vlad Popa, fost euroobservator, iar pozitia a patra este ocupata de unul dintre consilierii liderului PLD Theodor Stolojan, Daniel Funeriu.


?


Delegatia permanenta a PLD a adoptat si o rezolutie in care cere guvernului Tariceanu 2 stabilirea rapida a datei euroalegerilor, adoptarea votului uninominal si intarirea administratiei publice. Liberal democratii condamna guvernul pentru incapacitatea de a transforma in beneficii aderarea la UE si propune o lege unica pentru salarizarea functionarilor publici.


?


Theodor Stolojan sustine ca centrul dreapta al politicii romanesti este reprezentat in special de PD si PLD si ca PNL nu mai reprezinta interesele romanilor.


?


Stolojan crede ca partidul se confrunta cu un blocaj din partea unei parti a mass-mediei. Acesta s-a aratat ingrijorat de lipsa de interes a romanilor fata de alegerile europarlamentare.


?


Presedintele PLD a mai declarat ca in viitoarea sesiune parlamentara liberal democratii vor cere dublarea alocatiilor de stat pentru toti copiii de peste 2 ani.


?


Marius Ola

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.