Stoica Enache, sef al Asociatiei de Dezvoltare Durabila

Stoica Enache, sef al Asociatiei de Dezvoltare Durabila

0 398

Dupa modelul Agentiei de Dezvoltare Durabila, constituita sub obladuirea Consiliului Judetean Brasov, s-a constituit, in cursul?acestui an?si Asociatia de Dezvoltare Durabila, pastorita de Consiliul local.


Scopul acestei asocieri este promovarea si sustinerea dezvoltarii durabila a zonei Brasov,prin elaborarea de proiecte si studii pentru accesarea de granturi europene, in special a fondurilor structurale care vor fi acordate dupa aderarea la UE. Localitatile din apropierea municipiului?Brasov?au fost atrase in Asociatie??in vederea? derularii unor proiecte de investitii de mari dimensiuni, in zona metropolitana, cu sustinerea intreprinderilor, crearea de noi locuri de munca sau dezvoltarea imobiliara.
In vederea dezvoltarii proiectului privind zona metropolitana, incepand cu 13 decembrie, Asociatia va avea o noua conducere. Directorul general va fi Stoica Enache, iar director executiv Gabriela Plopeanu. Tot din aceasta structura va face parte si Dan Bordei, care este director adjunct la Camera de Comert si Industrie Brasov, si Catalin Frangulea.


Intre noii sefi s-au impartit deja responsabilitatile: Gabriela Plopeanu se va ocupa de proiectele publice (retele de drumuri, utilitati si transport); de parteneriatele ?public-private va raspunde Dan Bordei, in timp ce de alte forme de parteneriat se va ocupa Catalin Frangulea.


Se spera ca noua formula sa se dovedeasca eficienta si sa duca la finalizarea proiectelor propuse, dupa cum a afirmat nou Presedinte al Asociatiei, Enache Stoica.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.