STIREA SECOLULUI!

STIREA SECOLULUI!

0 738
Elon Musk, proprietar si fondator: Tesla Motors si Space Xm a facut cunoscut faptul ca: ” In cateva saptamani va fi prezentata o inventie revolutionara ce va duce la independizarea energética a populatiei. Chiar daca nu au fost prezentate date tehnice, se pare ca ar fi vorba de o baterie de hidrogen ce odata incarcata poate oferi necesarul de energie eléctrica pentru toate utilitatile unei locuinte (iluminat, televizor, frigider, masina de spalat …etc ), pentru o saptamana intreaga. (sursaBl oomberg)
Aceste baterii pot fi reincarcate direct de catre populatie prin montarea a doua placi solare sau a unui sistem eolian Deasemeni, Elon Musk a propus construirea de puncte de reincarcare pentru aceste baterii in folosul populatiei, la un cost 0 (ZERO)! GRATIS !!! 
Daca acest inventator, nu va dispare misterios,  nu va fi inchis in vreun ospiciu sau nu se „sinucide” (!) , in cel mult sase luni va incepe productia in serie si comercializarea acestor baterii.
Elon Musk a declarat ca ” In SUA, acest proces de independenta energética a populatiei, se va face mult mai rapid decat in tarile europene, unde companiile elecrice si guvernele detin un control total asupra producerii si distribuirii energiei electrice Bateriile cu hidrogen sunt deja folosite.Toyota Miray” si Tesla Roadster autoturisme electrice ce au reusit sa parcurga 650 de km fara a necesita o reincarcare.
Va reamintim ca in urma cu cateva luni, Mark Zuckerberg ,proprietar (?) al retelei de socializare (?) Facebook si a Internet.org s-a aratat a fi preocupat de un alt proiect propus de Musk :Internet gratis in orice loc de pe planeta , prin folosirea unui sistem de micro-sateliti . 

Sa se indeplineasca oare visul lui TESLA Curent electric GRATIS, pentru intreaga planeta!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.