Stilistic demagogic, Rareș Bogdan intră la atac la USR!

Stilistic demagogic, Rareș Bogdan intră la atac la USR!

0 33

Primvicepreședintele liberal, Rareș Bogdan i-a administrat o diatribă tăioasă prin intermediul presei ministrului Sănătății Vlad Voiculescu, prin care îl acuză de indiferență față de alegători și față de țară.
Într-o construcție stilistică grosolan demagogică, ce conține schimbarea în bine și iubirea țării, europarlamentarul liberal îi impune colegului de guvernare userist schimbări la spitalul Corabia și la DSP Olt.
De fapt este un nou episod din noua strategie de biliard a atacurilor în oglindă ce și le administrează zilnic PNL și USR- Niciunul de-al nostru atacat, fără contraatac la unul de-al lor!

Bătaia de joc continua, spune Rareș Bogdan
„Vlad, amândoi am intrat in politica pentru a schimba lucrurile in bine in țara asta. Si eu, și tu, aveam o cariera de succes fiecare in domeniul sau și am decis sa încercam sa contribuim la schimbarea in bine a acestei tari pe care o iubim (sic! n.n.).
Și am intrat și pentru ca scene ca acestea sa nu mai existe! Ești obligat sa acționezi urgent și sa îl demiți pe managerul spitalului din Corabia, pe Șeful DSP Olt, și sa faci tot ce se poate pentru a scoate definitiv din sistemul de sănătate asa zisul “cadru medical” care apare in imagini.
Stiu ca poți sa o faci și sper sa o faci. Sunt convins de asta, mai ales pentru ca in alte cazuri, fără nicio analiza, au fost schimbați manageri, unii chiar foarte performanți, de unități spitalicești…, fiind înlocuiți peste noapte… tot in mandatul tău, Draga Vlad. Hai să încercăm să nu ne batem joc de încrederea oamenilor care și-au pus speranța în noi”.

Libiu Mateescu

.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.