Stegarii tremura pentru retrogradare chiar si dupa victorii

Stegarii tremura pentru retrogradare chiar si dupa victorii

0 537

Nici chiar 6 puncte din doua meciuri nu le garanteaza stegarilor ramanerea pe prima scena a fotbalului. Decizia Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne de a reda punctele clujenilor de la CFR a ascutit lupta pentru evitarea retrogradarii. Conducerea FC Brasov nu are o strategie pentru cazul in care galben-negrii ajung in liga a II-a

Nici chiar 6 puncte din doua meciuri nu le garanteaza stegarilor ramanerea pe prima scena a fotbalului. Decizia Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne de a reda punctele clujenilor de la CFR a ascutit lupta pentru evitarea retrogradarii. Conducerea FC Brasov nu are o strategie pentru cazul in care galben-negrii ajung in liga a II-a.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a decis ca formatia CFR Cluj trebuie sa primeasca inapoi cele 24 de puncte cu care a fost penalizata de comisiile de disciplina din Romania. Astfel, clujenii se afla pe locul 3 in clasament, dupa ASA Targu Mures si Steaua.

Chiar daca nu vor juca in cupele europene, clujenii vor primi 2,7 milioane de euro daca vor ocupa la final locul 3, fapt care ii va motiva in ultimele doua etape. Decizia TAS a bulversat insa intreaga lupta pentru evitarea retrogradarii. Daca FC Brasov spera ca poate scapa cu doua victorii, acum cele 6 puncte nu garanteaza ramanerea pe prima scena.

Presedintele de onoare al FC Brasov, Romica Pascu, este extrem de nemultumit de modul in care sunt tratate unele echipe din Liga I.
Chiar daca moralul jucatorilor este mai scazut in urma deciziei TAS, FC Brasov mai are sanse sa se salveze. Pentru aceasta este nevoie ca Rapid sa nu faca maxim de puncte, Concordia Chiajna sa piarda la Medias si pe teren propriu cu Petrolul, iar FC Brasov sa castige ambele meciuri. Mai mult, in partida din ultima etapa, FC Brasov trebuie sa castige cu 1-0 sau la doua goluri diferenta.romica pascu

O victorie la limita cu goluri marcate de ambele echipe ar avantaja Mediasul la rezultatele directe. Deocamdata, conducerea FC Brasov nu s-a gandit ce se va intampla din sezonul viitor in cazul in care echipa retrogradeaza.

Dimpotriva, Romica Pascu, cu faima de mare combinagiu in fotbal, a fost trimis la conferinta sa spuna ca se bucura ca un om precum Ioan Neculaie se ocupa de destinele FC Brasov.

Romica Pascu asigura ca se vor gasi solutii pentru ca FC Brasov sa continue in liga secunda si ca echipa nu se va desfiinta. „Stegarii” joaca astazi la Chiajna cu Viitorul Constanta, un meci pe care echipa pregatita de Adi Szabo trebuie sa-l castige si sa astepte celelalte rezultate.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.