,,Stegarii” mai au o şansă : să câştige cu Steaua

,,Stegarii” mai au o şansă : să câştige cu Steaua

0 480

A venit scadenţa pentru FC Braşov : meciurile pierdute acasă cu Botoşani şi, mai ales, cu Ceahlăul, atârnă foarte greu şi echipa braşoveană este aproape să piardă lupta cu salvarea de la retrogradare.

Cu toată această concluzie sumbră, şanse matematice mai sunt şi, de asemenea, jocul rezultatelor are şi el un cuvânt de spus.

În etapa a 32-a FC Braşov va avea însă o misiune (aproape) imposibilă, pentru că va primi vizita echipei campioană en titre, FCSB, care este pe punctual să piardă campionatul. Iată de ce, meciul de pe stadionul Tineretului (sâmbătă, ora18,30), capătă valenţe dramatice.

Poate fi ultima şansă, atât pentru FC Braşov, cât şi pentru FCSB! Înaintea partidei, antrenorul echipei braşovene, Adrian Szabo, a declarat : ,,Mă apasă gîndul că această echipă ar putea retrograda. Ruşinea de a retrograda ar trebuie să apese mai mult decît ruşinea Stelei de a nu cîştiga titul. În primul rind, eu spun că nu avem voie să primim gol. 

La Tîrgu Jiu nu am mai putut reveni după ce am primit gol. Şi dacă vom cîştiga meciul cu Steaua nu va fi suficient să ne salvăm, pentru că vom mai avea nevoie de puncte şi nu aş dori să depindem de jocul rezultatelor în ultima etapă. Meciul cu Steaua este cel mai important din cariera mea”

 

Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.