,,Stegarii” au pus ,,câinii roşii” în lesă : FC Braşov – Dinamo...

,,Stegarii” au pus ,,câinii roşii” în lesă : FC Braşov – Dinamo 1-0

0 656
FC Braşov a obţinut trei puncte uriaşe în etapa a 23-a a Ligii I, dispunând de o echipă în cădere liberă, Dinamo. A fost 1-0 pentru ,,stegari”, care au marcat în min. 88, atunci când nimeni nu se mai aştepta, prin Cr. Ganea.
Rezultatul este cu atât mai important, cu cât FC Braşov era la momentul respectiv în inferioritate numerică, după ce Bencun văzuse cartonaşul roşu, după două ,,galbene” (min. 74).
Meciul a fost dominat de FC Braşov, care, cel puţin în prima repriză a dominat, ratând cea mai mare ocazie prin Aganovic, care, scăpat singur, a trimis mingea pe lângă poartă.
Au mai ratat Marian Constantinescu, Zlomislic sau Cr. Ganea. Dinamo s-a apărat foarte bine, a avut, la rândul ei, câteva ocazii foarte bune, iar după ce a primit golul, a încercat cu ultimele puteri sa reechilibreze balanţa, însă FC Braşov a rezistat, obţinând o victorie de aur.
FC Braşov : Iacob – Matei, Novakovic, Goian, Cr. Ganea – Leko, Juric, Zlomislic, Bencun – Aganovic (Ciocîlteu) – Constantinescu (Moraru).
Sufletul echipei a fost, din nou, Marian Constantinescu.Vârful ,,stegarilor” a venit şi  la conferinţa de presă de după meci, unde a declarat : ,,E o victorie meritată şi foarte muncită. Vreau să îmi felicit colegii, antrenorul, staff-ul, toţi cei care cred în această echipă. Trei puncte mari, care ne dau încredere, iar de marţi o vom lua din nou de la capăt. Nu putem să ne bucurăm prea mult, o vom face atunci când vom fi salvaţi matematic de la retrogradare. Statutul de golgheter mă onorează, dar aş prefera să nu mai înscriu niciun gol de acum înainte şi echipa să câştige meciurile şi să se salveze de la retrogradare”.
 
Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.