Meciul disputat pe stadionul Tineretului, pe o căldură sufocantă, în cadrul etapei a 4-a a ligii secunde de fotbal, nu a adus prima victorie a ,,stegarilor”, pe teren propriu, în acest campionat. Acest lucru părea totuşi că se profilează, pentru că se apropia finalul partidei….Şi totuşi, FC Bihor ne-a amintit că un meci de fotbal durează 90 de minute plus prelungiri. Ei bine, era minutul 90 plus trei şi FC Braşov a tratat neglijent o fază în apropierea careului şi a fost sancţionată cu fault, la 17 m, uşor lateral…Lovitura liberă a fost executată impecabil, în faţa unui zid…cuminte, iar Ember a plasat mingea la vinclu! A fost o egalare miraculoasă, după ce echipa ,,stegarilor” a condus din min. 20 al meciului, atunci când a marcat Matei. În rest, FC Braşov a dominat territorial, dar,mai ales în repriza secundă, şi-a cam bătut joc de unele faze foarte bune de atac sau, poate, căldura şi prospeţimea fizică a jucătorilor au fpst de vină…Totuşi, FC Braşov putea să-şi asigure victoria în min.63, când Rusu, excellent lansat, a vrut să trimită un lob peste portarul advers, ieşit în întâmpinare, dar transversal s-a opus majorării scorului. Aşa s-a scris istoria acestui meci, în care FC Braşov iroseşte două puncte mari acasă şi amână momentulprimei victorii, în faţa inimoşilor suporteri.

FC Braşov : Căucă – Letan, Hlinca, Poverlovici, Perju – Moraru, V. Munteanu – Buga (min. 71 Ianc)Picture 126 1, Codoban (min. 57 Ene) – Rusu, Matei (min. 82.Popa)

,,În prima parte n-am jucat ceea ce am antrenat, ci exact invers, iar în a doua repriză, odată cu trecerea timpului, n-am avut niciun jucător care să spună stop faulturilor din lateral, cornerelor şi sincer să fiu, cred că golul se anunţa. Aceasta, pentru că ne-am apărat foarte jos în repriza a doua. Nici nu mai contabilizăm situaţiile noastre, pentru că nu are rost. Greşeală, retragere, dezorganizare, astea au fost de partea noastră şi am fost pedepsiţi”, a declarat cu mâhnire antrenorul principal al echipei braşovene, Adi Szabo.

Pentru FC Braşov urmează o săptămână dificilă, cu un meci la Suceava, miercuri, în Cupa României şi o partidă dificilă în campionat, sâmbătă, la Târgovişte….

 

Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.