Stegari au terminat concediul

Stegari au terminat concediul

0 66

?


Stegarii au inceput campania de pregatire si de revenire in prima divizie. Dupa cateva zile petrecute pe litoral jucatorii s-au reunit la o prima convocare. Luni la orele 18.00, „galben-negrii” au convocati la Stadionul „Tineretului”, unde Razvan Lucescu va conduce o prima sedinta de pregatire.


Din cate am fost informati „stegarii” vor efectua vizita medicala in doua transe, astfel incat miercuri tot lotul trebuind sa finalizeze procedura


Intreg lotul isi va face bagajul pentru o perioada de pregatire in Elvetia. Astfel primul cantonament extern, este stabilit in statiunea Les Diablerets, aproape de Gstaad.


Zvonurile care aratau in gradina stegarilor trei fosti sau actuali rapidisti nu sunt aiurea. Trei jucatori cu experienta care au trecut si pe la Rapid Bucuresti, Robert Ilyes, Nicolae Constantin si Cristi Ionescu par a se apropia de lot. Ionescu a venit liber de contract, „stegarii” nefiind obligati sa plateasca ceva pentru a-si asigura serviciile sale. Sa vedem daca, pana la urma cei trei jucatori vor si ramane sub Tampa.


Vlad T


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.