Dinamo Bucureşti a învins pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (0-0), formaţia FCSB, în derbiul etapei a XVIII-a a Ligii I, disputat pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare.Golurile învingătorilor au fost marcate de Varela ’56 autogol, Palici ’67 şi Gnohere ’84, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Stanciu, în minutul 90+2.A fost1-0, atunci când Gavrilă a centrat din partea stângă şi Varela şi-a înscris în proprie poartă din 3 metri.Surpriza a continuat, pentru că s-a făcut 2-0, după ce Gnohere a centrat din partea stângă, Guilherme a respins greşit şi Palici a înscris cu un şut din prima de la 15 metri. Gazdele şi-au rotunjit avansul, la 3-0, la centrarea lui Filip, din partea stângă , care l-a găsit pe Gnohere şi acesta a înscris cu un şut din prima de la 12 metri. Golul de 3-1, a fost marcat de Stanciu, care a redus din diferenţă cu un şut de la 25 de metri.

Dinamo Bucureşti: Cerniauskas – Fai, Nedelcearu, Mevlja, S. Filip – Anton (Van Haaren ’74), Vojnovici – Shalaj (Gavrilă ’53), Palici, Rotariu – Essombe (Gnohere ’62). Antrenor: Mircea Rednic.

FCSB: Niţă – Râpă, Varela, Toşca, Guilherme (Onţel ’85) – Breeveld, L. Filip (Mihalcea ’79) – Ad. Popa, Stanciu, Tudorie (Enceanu ’68) – Tade. Antrenor: Dumitru Dumitriu.

Înainte de începerea meciului s-a ţinut un moment de reculegere, iar galeria dinamovistă a avut o coregrafie în memoria victimelor incendiului de la clubul Colectiv din Capitală.

Dorin Duşa

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.