Steaua trebuie sa ii plateasca lui Dorinel Munteanu 300.000 de euro

Steaua trebuie sa ii plateasca lui Dorinel Munteanu 300.000 de euro

0 90

Dorinel Munteanu tehnicianul formatiei Otelul Galati, a obtinut o decizie irevocabila prin care gruparea patronata de Gigi Becali, FC Steaua este obligata sa-i plateasca aproximativ 300.000 de euro contributii sociale si venituri de natura salariala.

Curtea de Apel Bucuresti a mentinut decizia Tribunalului Capitalei, prin care obliga clubul „sa plateasca contributiile sociale aferente salariului si veniturilor de natura salariala (indemnizatie de instalare contravaloare chirie si premii de joc) acordate reclamantului in conformitate cu contractul individual de munca nr 146/27.01.2004 (inclusiv anexa financiara la acest contract) pentru perioada 27 ianurie 2004 – 30 iunie 2005 (n.r. – perioada in care Munteanu era jucator la Steaua), precum si majorarile de intarziere aferente acestor sume”.

Finantatorul stelist Gigi Becali declara in 4 noiembrie 2010, intr-o emisiune televizata, ca nu are nicio datorie fata de fostul jucator si antrenor al echipei sale, Dorinel Munteanu.

In 18 august 2010, antrenorul Otelului, Dorinel Munteanu spunea ca el cere fostului sau club „niste hartii” pe care trebuie sa le depuna la fiscul din Germania, tara unde are domiciliul tehnicianul.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.