Steaua si Dinamo se bat pentru semnatura brasoveanului Chipciu!

Steaua si Dinamo se bat pentru semnatura brasoveanului Chipciu!

0 115

Dupa ce Steaua si-a anuntat intentia de a-l achizitiona pe brasoveanul Alexandru Chipciu, iata si ca si Dinamo a intrat in joc dorindu-l pe jucator.

Gigi Becali a declarat ca il vrea pe mijlocasul Brasovului, dar dinamovistii sunt linistiti pentru ca au 50 la suta din drepturile federative ale internationalului roman.

Patronul Stelei a anuntat ieri ca il vrea pe Chipciu, dorind mai multa viteza pe benzi dupa plecarea lui Nicolita. „In acest moment nu avem jucatori de viteza pe partile laterale. Tanase e lent, iar pe partea dreapta si Balan, dar si Prepelita se simt mai bine in centru”. Principala tinta a stelistilor este proaspatul international Alexandru Chipciu si marcatorul golului 3 in meciul Grecia-Romania 1-3.

Dinamovistii insa nici nu se gandesc ca brasoveanul sa ajunga in curtea rivalei si se bazeaza in acest sens pe drepturile federative ale fotbalistului! Brasovul detine 50%, in timp ce ceilalti 50% sunt detinuti de Sporting Pitesti, fostul lui club, acolo insa unde actionar este chiar Nicolae Badea, presedintele dinamovist!

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.