Steaua si-a piedut stralucirea la Vaslui

Steaua si-a piedut stralucirea la Vaslui

0 102

Steaua Bucuresti a pierdut toate cele trei puncte la Vaslui pierzand ocazia de a se apropia de lidera clasamentlui Dinamo Bucuresti. Gigi Becali patronul clubului din Ghencea, s-a aratat indignat de maniera de arbitraj a brigazii care a condus meciul dintre FC Vaslui si Steaua, din cadrul etapei a XXI-a a Ligii I.

Meciul de la Vaslui, a fost condus la centru de Sevastian Coltescu. „Nu ma asteptam la Coltescu. S-a intamplat ca la meciul cu Dinamo. Vad ca toti arbitrii au inceput sa ne taxeze. Sunt scarbit de lucrurile astea. Sunt interese la mijloc. Echipa a jucat bine, insa nu ma pot lupta si cu arbitrii. Ce sa facem? Nu putem sa castigam in deplasare. Steaua nu pierde locul doi”, a afirmat Gigi Becali.

Surprinzatoare este insa o alta afirmatie a latifundiarului din Pipera, spre iesirea din stadion, cand a spus destul de suparat ca ii va demite pe Cosmin Olaroiu, Mihai Stoica si pe Valeriu Argaseala, aducandu-i la echipa pe Gica Hagi si Gheorghe Popescu, exact asa cum a vehiculat presa in ultima saptamana.

Rugat sa comenteze declaratia lui Becali, antrenorul stelist Cosmin Olaroiu a ezitat cateva secunde, dupa care a raspuns: „Foarte bine. Daca e o solutie buna… E OK”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.