Steaua nu se regaseste nici in Cupa Romaniei

Steaua nu se regaseste nici in Cupa Romaniei

0 93

Unirea Urziceni echipa pregatita de antrenorul Dan Petrescu, a produs surpriza optimilor in Cupa Romaniei eliminand Steaua Bucuresti, dupa ce a facut instructie cu echipa a doua a lui Lacatus.
Dan Petrescu a castigat astfel razboiul cu Marius Lacatus si a obtinut cea de-a doua victorie in fata Stelei din acest sezon dupa ce a batut echipa din Ghencea cu 2-0 (1-0), chiar la lansarea nocturnei de la Urziceni.
Fara Gigi Becali care nu a venit la stadionul din Urziceni si cu Ninu si Vatca titulari, Steaua s-a impiedicat cu Unirea, echipa lui Dan Petrescu dominand de la un capat la altul meciul. Primul gol al paritdei s-a marcat in minutul 19: dupa o respingere gresita a lui Baciu, Ciprian Petre deschide scorul pentru Unirea cu un sut sec din mijlocul careului. Cel de-al doilea gol, a venit in minutul 49, atunci cand Vali Negru a prins un sut puternic la coltul lung, de la 20 de metri si inscrie cu largul merit al lui Vatca.
Steaua Bucuresti: Vitca – Golanski, Ninu, Baciu, P. Marin – Badoi, Bicfalvi, Croitoru, Cristocea – V. Iacob, Zaharia

Unirea Urziceni Stelea – Nicu, Galamaz, Danut Munteanu, Bordeanu – C. Petre, Gomes, V. Negru, Cr Constantin – Danalache, Onofras.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.