Steaua II devine Unirea Urziceni

Steaua II devine Unirea Urziceni

0 85

Gigi Becali si-a dus la bun sfarsit planul dezvaluit marti seara. Patronul ros-albastrilor a desfiintat echipa secunda, astfel ca Steaua II devine Unirea Urziceni. Prin aceasta mutare ros-albastrii au facut inca un pas catre titlul cu numarul 24, avand, probabil, sase puncte asigurate din meciurile cu fostii stelisti.
Conducerea ros-albastrilor a hotarat sa retraga echipa a doua din campionat dupa doar o etapa, iar toti jucatorii vor merge catre Unirea Urziceni, unde vor debuta tocmai impotriva Stelei.
Dintre jucatorii care faceau parte din planurile echipei a doua, singurii supravietuitori sunt Robinson Zapata si Eugen Baciu, pastrati de Ilie Dumitrescu.
In schimb, Andrei Ionescu si Mihai Onicas vor lua si ei calea Urziceniului, unde vor fi pregatiti de Gabriel Caramarin.
„Am renuntat la locul pe care-l aveam in liga secunda, am desfiintat echipa. Toti jucatorii vor merge la Unirea Urziceni din aceasta seara, unde vor face si primul antrenament cu noua lor echipa. Raman la Steaua Robinson Zapata si Eugen Baciu, care vor lucra cu Ilie Dumitrescu, iar la Urziceni vor mai pleca Andrei Ionescu si Mihai Onicas”, a spus Becali pentru gsptv

C.S.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.