Steaua este un adversar serios

Steaua este un adversar serios

0 122

Ramon Rodriguez Verdejo directorul sportiv al gruparii FC Sevilla, a declarat ca echipa pregatita de Cosmin Olaroiu, Steaua Bucuresti, este un adversar serios si ca numai din cauza ghinionului nu a disputat anul tercut finala Cupei UEFA, competitie castigata chiar de echipa spaniola, informeaza cotidianul AS.

„Steaua nu va fi un adversar simplu, nu a ajuns anul trecut in finala Cupei UEFA datorita ghinionului. Suntem constienti de dificultatea partidei de joi. Steaua isi doreste sa castige si va fi o atmosfera fierbinte, deoarece s-au v?ndut toate biletele si publicul de acolo ii ajuta mult. Se vor infrunta doua dintre echipele care au cele mai mari sanse de a ajunge in finala de la Glasgow”, a spus oficialul spaniol.

FC Sevilla care este in prezent detinatoarea Cupei UEFA, a sosit miercuri la Bucuresti, cu un lot de 19 jucatori, pentru meciul tur cu Steaua, programat joi de la ora 20,30, in „16”-imile Cupei UEFA la fotbal.
Sevilla nu conteaza in meciul cu trupa lui Cosmin Olaroiu pe serviciile lui Renato, Javi Navarro, Jesus Navas, Drago si Fernando Sales, toti accidentati.
Iata lotul cu care antrenorul Juan de la Cruz Ramos ataca intalnirea cu stelistii: Palop, Cobeno (portari); Hinkel, Daniel, Ocio, Fazio, Escude, David, Puerta, Adriano, Duda, Maresca, Marti, Poulsen, Alfaro, Luis Fabiano, Kanoute, Chevanton si Kezharkov.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.