ASATg. Mureş şi-a adjudecat derby-ul campionatului, cel cu Steaua şi a dărâmat un mit, acela potrivit căruia Steaua este invincibilă şi…necazătoare! Ei bine, în partida disputată miercuri seara pe Arena Naţională, în cadrul etapei a 29-a a Ligii I de fotbal, ASA Tg. Mureş s-a impus, cu 1-0, prin golul marcat de Zicu (foto).
Totuşi, Steaua a fost dezavantajată (din nou!), voit sau nu, de arbitraj, pentru că henţul lui Sepsi în careu nu a fost sancţionat în niciun fel!
Legat de acest lucru, este inadmisibil ca un arbitru, precum George Găman, care a greşit flagrant şi în alte partide (dezavantajându-i, de ex şi pe ,,stegari”) să fie delegat la un meci de o asemenea importanţă!
În urma acestei victorii, s-a realizat rocada în fruntea Ligii I, Steaua…căzând pe locul doi, cu 60 de puncte, în timp ce ASA Tg. Mureş a devenit lideră, pentru prima dată la două puncte avans, 62.
Luptapentru titlu a devenit acerbă, în ultimele cinci etape putând să se întâmple orice, înclusiv în partea inferioară a ierarhiei, acolo unde evitatea retrogradării capătă accente dramatice. Foto : prosport.ro

Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.