Steaua Bucuresti risca sa fie data in judecata

Steaua Bucuresti risca sa fie data in judecata

0 194

Mihai Stoica fostul conducator din Ghencea a afirmat ca mijlocasul brazilian, Elton, ar putea parasi Steaua inca din acesta vara, dupa plecare sa de la conducerea echipei si avertizeaza ca Steaua va fi data in judecata daca nu va achita datoria catre acea firma de consultanta.

„Nu e in pericol ramanerea lui Elton la Steaua, din cauza acelei datorii catre firma de consultanta, pentru ca el e cumparat definitiv. Doar ca e posibil ca Elton sa nu mai doreasca sa ramana la Steaua! Daca nu va plati restul de bani, e problema lui Gigi Becali, il vor da in judecata. A spus Gigi ca eram obraznic? Atunci, sa se hotarasca de ce m-a dat afara. Pentru acel contract sau pentru ca ajunsesem sa conduc eu clubul. De fapt, eu am incheiat contractul cu Steaua pe cale amiabila. De mai mult timp voiam sa plec!”, a afirmat Mihai Stoica.
Fostul manager al Stelei spune ca cel care face echipa in acest moment este patronul echipei, Gigi Becali. El crede ca principalul motiv pentru care a fost inlaturat de la Steaua este ca era singura persoana din club care ii spunea verde in fata ceea ce gindeste finantatorului.
„Eram singurul om din club care-i spunea verde in fata ce gandeste. L-am acuzat de imixtiune in cadrul echipei. Nu se poate sa faca el echipa mereu. Sa vedem mai departe ce va face. Eu am trei ani de performante la Steaua. Un an, din inertie va mai merge treaba, dupa care nu stiu ce se va intimpla. Asta e echipa pe care eu am facut-o. Bine ca acum, macar, l-au luat pe Neaga, pe care tot eu l-am adus”, a mai precizat Stoica.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.