Steaua are un nou presedinte

Steaua are un nou presedinte

0 149

Helmuth Duckadam fostul portar al Stelei care a castigat Cupa Campionilor in 1986, a fost prezentat oficial in functia de presedinte al clubului din Ghencea, de finantatorul Gigi Becali.
„Incepem un nou drum. Acesta incepe cu domnul Duckadam, care face parte din cele mai mari simboluri ale Stelei. El se va muta aici cu familia, va fi presedintele clubului Steaua, nu va fi de fatada, de simbolistica, vine ca sa ma ajute si pe mine, dar ajuta in primul rand Steaua”, a afirmat Gigi Becali.
„Aseara tarziu m-a sunat domnul Becali si m-a intrebat daca vreau sa vin presedinte la Steaua. N-am putut sa-l refuz. Am asteptat aceasta propunere, poate nu de presedinte, dar ceva in cadrul clubului, de peste 15 ani. Sunt mandru de acest moment, ma bucur si sper ca impreuna cu staful tehnic sa readucem Steaua in Liga Campionilor si spectatorii sa vina cu placere la stadion. Pentru mine a fost o propunere neasteptata pentru ca eu imi facem alte planuri, voiam sa plec cu familia pentru un an de zile in Statele Unite. Dar din aceasta clipa incerc sa ajut Steaua, pentru ca Steaua mi-a dat ce sunt astazi”, a spus Duckadam.

C.S.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.