Steaua a piedut calificarea in primavara europeana

Steaua a piedut calificarea in primavara europeana

0 153

Steaua Bucuresti grupare pregatita de tehnicianul Marius Lacatus, nu a reusit sa se califice in primavara europeana, pierzand la Napoli la limita, scor 1-0, meciul in care avea nevoie de doar un egal pentru a se califica.
Unicul gol al partidei a fost marcat de Cavani in al treilea minut de prelungiri al meciului. Tot in prelungiri a fost eliminat si Cannavaro, care l-a lovit spargandu-i arcada lui Martinovic, dar Steaua n-a mai avut timp la dispozitie sa profite de acest lucru.
De pe locul al doilea al grupei K in Europa League, Steaua avea doua variante pentru meciul din deplasare de la Napoli, ultimul din acest an pentru echipa din Ghencea. Pentru a obtine calificarea in primavara europeana, trupa lui Marius Lacatus avea nevoie ori de victorie, ori de un rezultat de egalitate in fata italienilor, care aveau nevoie neaparat de victorie pentru a lua locul ros-albastrilor.
Napoli: 26. De Sanctis – 14. Campagnaro, 28. Cannavaro, 6. Aronica – 11. Maggio, 21. Yebda, 5. Pazienza, 3. Vitale – 18. Zuniga, 7. Cavani, 17. Hamsik. Antrenor: Walter Mazzarri.
Steaua: 12. Tatarusanu – 29. Bonfim, 18. Martinovici, 23. Geraldo Alves, 14. Latovlevici – 6. Gardos – 7. Szekely, 21. Ricardo Gomes, 20. Angelov, 24. Surdu – 28. Stancu. Antrenor: Marius Lacatus.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.