Statuia lui Iisus pe Tampa

Statuia lui Iisus pe Tampa

0 75

Corneliu Vadim Tudor este recunoscut la nivel national pentru ideile nastrusnice pe care le are, dar asta pare sa le intreaca pe toate!
Presedintele Partidului Romania Mare se incapataneaza sa puna in aplicare un proiect mai mult decat maret: sa construiasca pe Tampa o statuie a lui Iisus! Da, ati citit bine, CV Tudor vrea o replica a „capodoperelor arhitecturale” din Lisabona si Brazilia, nicaieri in alta parte decat pe muntele brasovean.
Iar cel care va lua „in grija” un astfel de proiect grandios trebuie sa fie cineva obisnuit cu lucrari de constructie opulente, asa ca Vadim s-a gandit deja sa-l insarcineze pe unul dintre arhitectii Casei Poporului pentru aceasta, si anume, pe d-na Anca Petrescu.
Deocamdata, Corneliu Vadim Tudor nu a primit acceptul arhitectei cu privire la implicarea sa in proiect.
Visul liderului Partidului Romania Mare (PRM) va capata contur incepand de la anul, cand va incepe sa adune bani pentru finantarea proiectului.
„Vreau ca, incepand de la anul, sa strang banii pentru a ridica o statuie a lui Iisus Hristos pe Tampa, in inima Ardealului romanesc, orasul mamei mele. Stiti statuia din Brazilia (din Rio de Janeiro -n.r.), dar si cea de la Lisabona (Monumento Cristo Rei – n.r.), care o copiaza. Visul meu e ca, dupa ce am ridicat doua statui – la Cluj Napoca a lui Woodrow Wilson, presedintele Americii si la Brasov al lui Yitzhak Rabin, premierul martir al Israelului – pe Tampa, unde era statuia lui Arpad, daramata de armata romana cu tunurile in septembrie 1916, cand am trecut noi Carpatii, sa ridic statuia lui Isus(…)”, a declarat Corneliu Vadim Tudor, citat de Evenimentul Zilei.
Prin acest proiect, liderul PRM doreste sa ”exorcizeze locul unde a fost statuia lui Arpad acolo”, iar statuia lui Iisus Hristos ”sa domine toata Tara Barsei ”.
Inca nu am inteles daca statuia lui Iisus va fi construita in scop turistic sau sa ne apere de rele in vremurile grele ce au sa vina. De urmarit!

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.