Statiune in Poiana Sticlariei

Statiune in Poiana Sticlariei

0 143

Pentru ca Brasovul a incetat de mult sa mai fie un oras industrial al tarii noastre, domeniile de activitate desfasurate aici se diversifica si se indreapta spre alte domenii. Astfel, datorita asezarii geografice strategice, Brasovul este exploatat din ce in ce mai mult ca statiune turistica. Astfel, in apropiere de Poiana Brasov, mai exact in Poiana Sticlariei, va fi contruita o mini-statiune turistica, adica un complex hotelier. Firma care se va ocupa de acest proiect este INR Management Real Estate SRL care va lucra in parteneriat cu Consiliul Local, municipalitatea fiind in continuare proprietarul terenului, acesta fiind dat doar in folosinta firmei respective.


Piesa de rezistenta a acestei constructii va fi? terenul de golf 18 gauri pe un teren de 43.75 ha, situat in apropierea sediului societatii. George Scripcaru ne-a declarat?: „Este bine s? avem acest complex de agrement ?i terenul de golf. ?n acest fel se men?ine o foarte mare suprafa?? de teren ca spa?iu verde, iar zona nu va fi afectat? urbanistic. Asocierea reprezint? un beneficiu ?i pentru municipalitate”.


Valoarea intregului proiect scrisa la momentul de fata pe hartie este de 2,5 milioane de euro, dar se estimeaza ca infrastrucutra va ajunge pana la 5,6 milioane de euro.


Inaugurarea va avea loc in 2009.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.