Statistică europeană la adresa României

Statistică europeană la adresa României

1 495

1. Cea mai bisericoasă tară din Uniunea Europeană (locul 1 la numarul de biserici pe cap de locuitor).
2. Cea mai înapoiată ţară europeană (45% dintre români n-au WC in casă, faţă de 2% in Europa).
3. Românii au doar jumătate din puterea de cumpărare a europeanului mediu, dar îşi petrec timpul liber în mall-uri şi hypermarket-uri şi contruiesc noi mall-uri şi hypermarket-uri, în ciuda crizei.
4. România este ţara cu cea mai dură lege anti-arme din lume, singura care îşi tine poporul complet dezarmat (motivând prin siguranţa populaţiei), dar este ţara cu cea mai mare corupţie din Europa – 40% (Curtea de Conturi: din 15miliarde de euro pe an achizitii publice, 6.2 miliarde se fură ).
5. România este printre putinele ţări care interzic complet prostituţia (pe motive de moralitate), dar este cel mai mare exportator de prostituate din Uniunea Europeană (peste Rusia si Ucraina), conform EU Observer.
6. România este ţara cu cel mai mic şomaj oficial din ultimii 25 de ani, in medie, dar este singura ţară unde 50% din familii declară că nu au niciun membru angajat; iar 25% din familii au doar un membru angajat.
SPAGA MM7. România este printre ţările cu cei mai multi absolvenţi de universitate din lume, dar este ţara fără nici o universitate in top 500 (sub ţările africane) si ale carei diplome nu sunt luate în seama la angajare, aproape nicăieri in Europa.
8. România este ţara unde şcoala este obligatorie pană la sfârşitul liceului (?, în sensul că liceul e gratuit), dar este pe locul 1 in Europa la şcolari analfabeti (30%), iar 42% dintre români cred ca Soarele se învarteşte in jurul Pământului.
9. România este ţara cu cel mai mare procent de insatisfacţie la adresa clasei politice; românii se plâng în mod constant de corupţia şi incompetenţa politicienilor lor. Dar este singura ţară unde nu a avut loc nici un miting anti-corupţie in ultimii 25 de ani şi unde participarea publicului la acţiuni anti-corupţie este minimă.
10. România este ţara cu cea mai mică absorbtie a banilor europeni, dar este ţara cu cel mai mare procent de bani europeni furaţi (din puţinul folosit) motiv pentru care Uniunea Europeana a tăiat fondurile pentru infrastructură.

(Rezultatul ultimilor 25 de ani.)

COMENTARII

 1. …sunt date absolut eronate intentionat,vadit descalificante la adresa Romaniei!
  De ce autorul nu da sursa aberatiilor scrise despre tara noastra?de ce le publcai
  De unde minciuna , cu locul 1 la nr.de biserici pe cap de locuitor,cand in tarile protestante
  fiecare comunitate are lacas de cult?
  Punctul 7 este total defaimator: cei mai multi absolventi de facultate din lume?De unde aberatia ASTA?
  Pentru cine nu stie: sunt totusi cateva universitati romanesti in top 500:
  Facultatile de Medicina din Bucuresti si Cluj,Univ Babes-Bolyai, Cluj ;Univ.Bucuresti ,Univ. tehnica Timisoara etc
  Altfel nr.mare de studenti straini,inclusiv din Franta,Anglia,Germania, cum se explica?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.