Statie Electrica din Bran modernizata cu peste 2,3 milioane de lei

Statie Electrica din Bran modernizata cu peste 2,3 milioane de lei

0 97

Tensiunea electrica ce este furnizata in intreg judetul Brasov va fi simtitor imbunatatita datorita lucrarilor de modernizare pe care filiala de distributie a energiei electrice, Electrica Distributie Transilvania Sud, le are in plan pentru anul acesta.
Se intentioneaza modernizarea unei statii electrice localizata in localitatea Bran, iar lucrarile ar trebui sa dureze 5 luni.
Licitatia pentru aceasta investitie care se ridica la valorea de 2,3 milioane de lei, fara TVA, dupa cum informeaza ziarul Bursa, va avea loc pe data de 19 februarie 2010.
Firmele care se incumeta sa participe la licitatie trebuie sa indeplineasca urmatoarele criterii pentru a participa: garantie de 47 000 de lei si o garantie de buna executie de 5% din valoarea contractului. De asemenea, media cifrei de afaceri pe ultimii trei ani trebuie sa fie de cel putin 4.020.000 lei.
Altfel, furnizorul si distribuitorul de energie electrica Electrica SA si-a propus pentru 2010 investitii de circa 100 milioane euro, in reteaua electrica a celor trei filiale, Electrica Muntenia Nord, Electrica Transilvania Sud si Electrica Transilvania Nord, precum si in productia de electricitate din surse eoliene.
Prin filialele de distributie si cele de furnizare din Transilvania si Muntenia (Electrica Transilvania Nord, Electrica Transilvania Sud, Electrica Muntenia Nord), precum si prin filiala Electrica Serv, Electrica deserveste aproximativ 5 milioane clienti. Actionarul majoritar al Electrica SA este Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.