Statie de transfer al deseurilor la Maierus

Statie de transfer al deseurilor la Maierus

0 167

Un asemenea obiectiv va fi realizat in parteneriat cu Consiliul Judeþean Brasov si va deservi, inafara de Brasov, si localitatile Arini, Feldioara, Crizbav, Rotbav si Ormenis.

Conducerea Consiliului Judetean Brasov a finalizat recent un masterplan privind gestionarea deseurilor si deschiderea de halde ecologice, conforme standardelor europene.
Vicepresedintele CJ, Attila Kovacs, a declarat ca, pana in prezent, s-a procedat la inchiderea a 80% dintre gropile de gunoi neconforme din judet, asa cum a cerut UE, iar in continuare se actioneaza pentru atragerea de fonduri europene pentru inceperea lucrarilor de investitii la noi halde, ecologice acuma.
Unul dintre proiectele in asteptare este cel de la Maierus, unde va exista o statie de colectare si de transfer a deseurilor.
Obiectivul in cauza va fi realizat printr-un program al administratiei brasovene, in parteneriat cu localitatile Maierus, Arini, Feldioara, Rotbav, Crizbav si Ormenis.
Autoritatile din Maierus au cumparat deja terenul pe care va fi amplasata statia de preluare si transfer a gunoaielor.
Vicepresedintele CJ a declarat ca sunt in prag de initiere si alte investitii vizand noi halde, cum ar fi cele de la Fagaras si Beclean, pentru care demersurile se apropie de final.
Iata, in sfarsit, si niste initiative demne de toata lauda!

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.