Statie de epurare a apelor la Feldioara

Statie de epurare a apelor la Feldioara

0 84

Societatea Hidroconstructia va construi o statie de epurare a apelor uzate menajere in localitatea Feldioara, din Judetul Brasov, cu circa 54 milioane lei, unitatea urmand a fi gata in patru ani, potrivit unui anunt de atribuire de pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice.
Statia de epurare va avea o capacitate de 142.200 persoane-echivalent si va deservi intreaga localitate, plus zonele invecinate. Costurile vor fi asigurate din fonduri europene (82%) si din cofinantare nationala (18%).
Licitatia prin care a fost atribuit acest contract a fost organizata de compania Apa Brasov SA. De asemenea, 15 companii au ofertat pentru acest proiect. Compania Apa Brasov achizitioneaza astfel servicii de tratate primara, secundara si tertiara a apei uzate, fermentarea si deshidratarea namolurilor si constructia de conducte si instalatii anexe.
Compania Apa Brasov SA a fost infiintata in anul 2008, iar actionarul sau majoritar este Consiliul Judetean Brasov. Obiectul de activitate al companiei este captarea, tratarea, distributia si epurarea apei.
Hidroconstructia SA este una dintre cele mai mari companii de constructii de pe piata locala si a fost infiintata in 1950. Pe langa amenajarile hidroenergetice, societatea construieste si lucrari civile si industriale, drumuri si poduri, lucrari edilitare, lucrari de imbunatatiri funciare, exploatari de cariere si balastiere, repara utilaje, confectii metalice, precum si prefabricate din beton armat.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.