Statia RAT Primarie se muta in fata Liceului de Muzica

Statia RAT Primarie se muta in fata Liceului de Muzica

0 461

Lucrarile de amenajare a noii statii au inceput si sunt programate sa se incheie la finalul saptaminii. Motivul mutarii este faptul ca majoritatea calatorilor nu se mai obosesc sa coboare pana la trecere si traverseaza ilegal strada in dreptul statiei

Lucrarile de amenajare a noii statii au inceput si sunt programate sa se incheie la finalul saptaminii. Motivul mutarii este faptul ca majoritatea calatorilor nu se mai obosesc sa coboare pana la trecere si traverseaza ilegal strada in dreptul statiei.

Statia de la Parcul Central se va muta citiva zeci de metri, urmind sa fie reamplasata vizazi de SIF Transilvania, pe strada Nicolae Iorga (in fata Liceului de Muzica). Propunerea pentru reamplasarea acestei statii a fost aprobata in Comisia de Circulatie din cadrul Primariei iar lucrarile de amenajare au si inceput. Motivul care a stat la baza acestei decizii este acela ca multi dintre calatorii care coboara la statia de la Parcul Central traverseaza ilegal strada Nicolae Iorga si exista un risc foarte mare de accidente. Si trecerea de pietoni din apropierea statiei va fi astfel mult mai utilizata de pietoni. In momentul de fata trecerea pare periculoasa pentru ca soferii sunt nevoiti sa opreasca pentru cate un singur pieton :

Reamplasarea noii statii este programata sa fie gata pana la sfarsitul saptaminii iar cetatenii care doresc sa ajunga in centrul orasului o vor putea face mai repede pe aleea din spatele Postei.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.