State – Visu operat la plamani

State – Visu operat la plamani

0 117

Actorul Gheorghe Visu a suferit, joi, o interventie chirurgicala de dificultate medie la plamani, el urmand sa fie externat in cateva zile, informeaza un comunicat remis MEDIAFAX.
Gheorghe Visu a fost internat in spital pe 24 mai, pentru investigatii si tratament, joi el fiind operat la plamani. Operatia chirurgicala a fost realizata de prof. dr. Ioan Cordos, specialist in chirurgie toracica.
In urma operatiei chirurgicale, dupa cateva zile de recuperare, Visu va pleca intr-un concediu de odihna, urmand sa revina pe platourile de filmare in luna iulie.
Visu, interpretul lui State Potcovaru din telenovela „Regina”, difuzata Acasa, va putea fi vazut si in productia Promance International „State de Romania – Student la Sorbona”, lungmetraj care va fi difuzat in aceasta toamna la Pro TV.
Filmarile pentru acest lungmetraj au inceput la Paris si urmau sa continue la studiourile MediaPro din Buftea. Ultima saptamana de filmare a fost, insa, amanata pentru luna iulie.
Actorul Gheorghe Visu a mai fost internat intr-un spital din Bucuresti la sfarsitul lunii martie. La acea data, medicii l-au diagnosticat pe actor cu pneumotorax (o stare patologica ce consta in acumularea de aer sau de gaze in cavitatea pleurala, n.r.).
Cunoscut actor de teatru si film, Gheorghe Visu a aparut in productii precum „Bietul Ioanide” (1980), seria „Toate panzele sus” (1987) si „Examen” (2003).

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.