Start seminariilor de la Camera de Comert

Start seminariilor de la Camera de Comert

0 76
Camera de Comert si Industrie Brasov a organizat ieri seminarul cu tema „Fiscalitatea in anul 2012”.
La seminarul,  sustinut de expertul contabil autorizat Ioan Basca, fost director generala DGFP Brasov, au participat aproximativ 30 de contabili ai firmelor brasovene. In timpul intalnirii s-a raspuns problemelor specifice ale participantilor, trimise anterior inceperii seminarului.
Printre temele care s-au discutat se numara noutatile legislative aplicate de la 1 iulie, cum ar fi modificarea si completarea Codului Fiscal, cheltuielile de functionare, intretinere si reparatii aferente autoturismelor, deducerea TVA, castigul net annual respectiv pierderea neta anuala din transferul titlurilor de valoare, regimul special de scutire de TVA pentru intreprinderile mici (cifra de afaceri mai mica de 220.000 de lei), contributii sociale obligatorii (drepturi de autor, conventii civile, contracte de comision etc) si principalele spete si exemple aferente.
De asemenea, au fost prezentate si noutatile legislative care vor fi implementate de la 1 ianuarie 2013, cum ar fi plata TVA la incasarea facturilor, modul de facturare si notificarea privind cifra de afaceri.
 
S.D.

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.