Start la inscrierile pentru Bac

Start la inscrierile pentru Bac

0 149

S-a dat startul pentru inscrierile la prima sesiune a examenului de Bacalaureat 2007.


Candidatii se pot inscrie la examenele de bacalaureat pana vineri, 11 mai 2007. Conform Metodologiei de organizare la prima sesiune a examenelor se pot inscrie atat elevi din promotiile de anul acesta, cat si absolventi ai promotiilor anterioare care nu au promovat examenul.


Elevii din clasa a XII-a vor incheia cursurile celui de-al doilea semestru pe 15 iunie, iar prima proba a Bacalaureatului, cea orala la limba si literatura romana, se va desfasura pe 25 si 26 iunie.


?


Acte necesare


Pentru elevii proaspat absolventi, listele nominale vor fi intocmite de profesorii diriginti, iar pentru candidatii din anii precedenti, inscrierea se face la secretariatul unitatii din centrul de examen la care este arondat liceul pe care candidatii l-au absolvit. Pentru inscrierea in examen, elevii vor trebui sa prezinte certificatul de nastere, de casatorie, daca este cazul, si foaia matricola.


Candidatii care au fost respinsi la sesiunile de Bacalaureat organizate incepand cu anul 2003 si care solicita recunoasterea unor probe promovate in aceste sesiuni vor prezenta la inscriere si o adeverinta, eliberata de unitatea de invatamant pe care au absolvit-o, din care sa reiasa rezultatele obtinute la examenul de Bacalaureat in sesiunile mentionate.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.