Start la despagubirea depunatorilor pentru Dacii inainte de 1989

Start la despagubirea depunatorilor pentru Dacii inainte de 1989

0 138

Un calvar ce tine de apropape 20 de ani pare sa se incheie pentru o parte din romani. Una din cele mai mari hotii, un adevarat jaf la care a fost supus romanul – furtul banilor economisiti la CEC, pentru cumpararea unei masini, pare a fi solutionat de catre putere. Multe din guvernele postrevolutionare au incercat sau au mimat solutionarea problemei. Cea mai proasta din variante, departe de despagubi la un nivel real cetateanul este in curs de derulare. Casa de Economii si Consemnatiuni a inceput de vineri, sa plateasca sumele de despagubire a persoanelor care au depus bani pentru cumpararea unui autoturism DACIA, inainte de 1989.
Conform oficialilor CEC, clientii care au calitatea de titular, co-titular sau beneficiar pentru aceste depozite si care au primit scrisoarea de confirmare, se pot prezenta la orice unitate teritoriala a CEC pentru a solicita plata sumei.
Cei care nu au primit scrisoarea de confirmare, trebuie sa se prezinte doar la unitatile teritoriale ale bancii, pentru a solicita plata despagubirii.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.