Start în meciurile decisive pentru calificarea în optimile de finală ale Campionatului...

Start în meciurile decisive pentru calificarea în optimile de finală ale Campionatului European de fotbal; Turcia, prima echipă eliminată

0 60

Au început meciurile decisive pentru ieșirea din grupe, la Campionatului European de fotbal sau, cu alte cuvinte, partidele din etapa a treia a grupelor. La finalul acestor meciuri, vom cunoaște echipele care se vor califica în optimi, de pe locurile 1-2, din fiecare grupă, dar și cele 4 echipe de pe locurile 3, precum și formațiile care vor fi eliminate. La acest ultim capitol, prima echipă care pleacă acasă se cunoaște deja. Este vorba de Turcia, care a înregistrat 3 eșecuri : 0-3, cu Italia, 0-2, cu Țara Galilor și 1-3 cu Elveția. În aceeași grupă, A, Italia și Țara Galilor, clasate în această ordine, pe primele două locuri, merg mai departe, în optimi, iar Elveția, situată pe locul 3, așteaptă finalul meciurilor din grupe. În Grupa A, meciurile de duminică s-au încheiat cu următoarele rezultate : Italia – Țara Galilor 1-0 și Elveția – Turcia 3-1, ultimul fiind considerat unul dintre cele mai spectaculoase meciuri de până acum.

Luni, 21 iunie, sunt programate 4 partide din etapa a 3-a a fazei grupelor, dintre care și un meci la București : Macedonia de Nord – Olanda (Amsterdam), Ucraina Austria (la București), ambele de la ora 19,00,  Finlanda – Belgia (St. Petersburg), Rusia – Danemarca (Copenhaga), ambele de la ora 22,00.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.