Starea lucrarilor la drumurile din Stupini

Starea lucrarilor la drumurile din Stupini

0 159

Dupa cum povesteste, sfatos, viceprimarul Miklos Gantz, tot de culoare portocalie, la Stupini, cartier al Brasovului, lucrarile de transformare a satului in oras sunt in plina desfasurare si in grafic.
„In ultima perioada am reusit asfaltarea partiala a primului tronson din strada Baciului, fiind turnat un prim strat de asfalt, proces ce va fi finalizat dupa asezarea a inca unui covor asfaltic, conform procedurilor. Acum se lucreaza la terasamentul celui de-al doilea tronson, care se intinde pana spre calea ferata. Primaria are in vedere refacerea, in timp, a intregii infrastructuri, insa etapizat, in perioada urmatoare putand intra in reparatii strada Merilor. Acolo avem in vedere o scarificare si o profilare a partii carosabile, in vederea imbunatatirii situatiei existente”.
Totul suna frumos, dar lucrarile, numite ca aflate in grafic, se duc intr-un ritm cam lent fata de necesitati si posibilitati. Cica Primaria Brasov are in vedere, pentru perioada urmatoare, sa aduca la o stare cat mai buna carosabilul din intregul cartier, chiar daca, potrivit etapizarii convenite (cu cine?,n.a.), pe unele strazi, in acest an, nu se va turna covor asfaltic, ci se va face doar o noua profilare a strazilor, care sa permita o circulatie rutiera cat mai aproape de standardele normale. Profilare care se va duce, probabil, naibii pana in vara viitoare.
Oare de ce nu se misca lucrarile mai cu spor? Pentru ca acest cartier al Brasovului nu este la vedere? Ia sa se termine si pe acolo ceva vilisoare si o sa vedeti cum va curge asfaltul macar pe ulitele spre acestea. Ca asa este la Brasov, se asfalteaza dupa interese politice, declaratiile fiind frumoase adieri de zefir, care iti ating placut fiinta, dar se duc asa cum au venit. Caci cu vicele Gantz am avut ocazia sa discut despre asfaltarile dintr-un cartier situat mai hacana de centru, fara ca domnia sa sa stie ca am limba ascutita de jurnalist. Si asa frumos povestea domnul vice despre ce va fi, incat natura dimprejur era cat pe ce sa infloreasca in plina iarna. Noroc ca nu a facut-o si si-a pastrat obiceiul , caci si strazile acelui cartier si-a pastrat gropile, fara ca vreun strop din promisiuni sa se atinga de ele.
Asta este conducerea Brasovului!

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.