Stand up in the City – comedie la scena deschisa la Brasov

Stand up in the City – comedie la scena deschisa la Brasov

0 77

Stand up in the City este un proiect de spectacol de teatru, gen „one man show” care prinde tot mai bine pe scenele din Romania, publicul gustand din plin un astfel de eveniment. Astfel, Brasovul a devenit un punct de referinta din circuitul actorilor care presteaza astfel de servicii.
Stand Up In The City este conceptul care a revolutionat showurile de stand up comedy si revine in Brasov.
In acest sens, luni 11 octombrie 2010, ora 21.30, in Club Bulevard de pe Strada Grivitei, are loc STAND UP IN THE CITY cu TEO component al fostei Trupe Deko.
Stand up in the city aduce oameni vechi si glume noi, dar si oameni noi, din Brasov.
Organizatorii anunta: „In deschiderea lui Costel va urca pe scena cel mai bun comediant local, poate fi unul din prietenii din gasca ta, sau poti fi chiar tu!”
Toamna aceasta comedia este la mare cautare, deci vino cu cea mai cool gasca! Si nu uita sa iti pregatesti palmele pentru ropote de aplauze pentru ca iti va placea cu siguranta. Stand up for stand up in the city!
Info & rezervari: 0765 436 963
In ziua spectacolului, la intrare nu vor fi decat bilete intregi. Informatii suplimentare la 0765 436 963 sau la Calin Fleancu, Presedintele Ligii Studentilor Mecidinisti (ASSM), telefon 0726 396 806.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.