Stam mai bine decat in 2001

Stam mai bine decat in 2001

0 174

Dumitru Dragomir presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), considera ca nationala Romaniei de acum este mult mai organizata decat cea din 2001, deoarece acum, in opinia sa, avem un antrenor mai valoros si mai norocos.
„Suntem mai bine organizati ca in 2001, avem un antrenor mai serios, mai valoros si mai norocos. Vlad Munteanu si Segiu Radu nu merita sa fie convocati daca Piturca nu i-a chemat. In Slovenia batem cu 2-0, iar la Timisoara castigam cu 1-0 sau 2-0”, a declarat Mitica.

Cristi Chivu capitanul primei reprezentative, este convins ca tricolorii nu vor avea probleme cu slovenii daca vor fi concentrati.
„Trebuie sa fim atenti, iar atunci cu siguranta vom obtine un rezultat favorabil. Cu sase puncte intram serios in cartile calificarii. Noi nu am privit si nu privim pe nimeni de sus. Nici nu avem dreptul sa subestimam atat timp cat sapte ani am stat acasa si nu ne-am calificat la niciun turneu final. Ramanem cu picioarele pe pamant, asa cum am fost tot timpul. Chiar daca nu exceleaza ca tehnica, fizic si din punct de vedere al ambitiei, slovenii stau foarte bine”, a precizat Chivu.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.