Staff tehnic nou la echipa de handbal Corona Brașov

Staff tehnic nou la echipa de handbal Corona Brașov

0 504

Oficialii ASC Corona Brașov au prezentat noul staff tehnic, cu care echipa de handbal feminin a clubului va aborda sezonul viitor al Ligii Naționale. Este vorba despre Mariana Tîrcă, antrenor principal şi Dumitru Berbece, antrenor secund. Directorul executiv al clubului, Liviu Dragomir a declarat : ,,A fost un pas firesc, Mariana Tîrcă este o antrenoare pe care noi o aveam în curtea clubului şi care, iată, vine la echipa mare după un titlu naţional cu echipa de junioare II şi după alte rezultate foarte bune ale echipelor pe care ea le coordonează, iar aici trebuie să amintim şi bronzul junioarelor IV. Avem convingerea că împreună cu Dumitru Berbece va face o echipă bună pe banca tehnică a senioarelor şi că vor reuşi să preia şi să integreze cât mai bine talentele pe care le avem la echipele de junioare”

Preşedintele secţiei de handbal, Ioan Preda a spus : ,,Pentru Mariana Târcă este practic o revenire pe banca tehnică a echipei de senioare, unde a mai activat până acum, iar pentru Dumitru Brbece este o continuare, aşa că din punctul nostru de vedere, există un echilibru în această nouă echipă de conducere. Mariana Târcă revine la echipa de senioare după o perioadă de succes la cârma Centrului de copii şi juniori şi din postura de campioană naţională cu echipa de junioare II a clubului. De altfel, această numire vine abia acum, tocmai pentru că, am aşteptat şi finalizarea sezonului la nivelul echipelor de junioare. Din punctul nostru de vedere, echipa de senioare a Coronei nu este separată de cele de junioare şi a trebuit să ţinem cont şi de competiţiile în care au fost angrenate cele mici”.

Un ,,duo”, pentru performanțele echipei

Antrenoarea Mariana Târcă revine la conducerea echipei de senioare a Coronei, după o pauză de trei ani şi spune că acest pas este o continuare a activităţii depuse până acum la echipele de junioare ale clubului. ,,Este o revenire la echipa de senioare, însă eu o văd şi ca pe o continuarea a muncii mele de până în prezent. Mă bucur că oamenii alături de care am lucrat şi până acum mi-au acordat această încredere. În situaţia în care la Centrul de copii şi juniori am reuşit să facem toată piramida, de la Junioare V la Junioare I, sper şi îmi doresc acum ca strategia noastră de a forma un club profesionist care să îşi crească propriile jucătoare pentru echipa de senioare, să dea roade. Asta nu înseamnă însă că nu ne dorim să obţinem cel puţin ceea ce s-a obţinut sezonul trecut, pentru că noi muncim pentru a face performanţă”, a declarat Mariana Târcă

Dumitru Berbece, cel care va face echipă cu Mariana Tîrcă pe banca tehnică, are convingerea că vor lucra foarte bine împreună pentru binele acestei echipe şi implicit şi a clubului. ,,O felicit pe Mariana Târcă pentru revenirea pe banca echipei de senioare şi îi garantez toată încrederea mea. Vom lucra corect împreună pentru binele echipei, pentru acest oraş pentru jucătoarele pe care le avem şi pentru cele care vin din urmă din centrul nostru ce junioare. Am încredere în mine, am încredere în Mariana, am încredere în echipă şi sperăm să fim cu toţii sănătoşi ca să putem munci la potenţial maxim să ne atingem obiectivele”.

Dorin Dușa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.