Stadiul lucrarilor la aeroport, in discutia CJ

Stadiul lucrarilor la aeroport, in discutia CJ

0 98

Reprezentantii Consiliului Judetean se intrunesc astazi sub conducerea Presedintelui CJ Aristotel cancescu pentru a discuta stadiul realizarii aeroportului. Dupa cum a precizat coordonatorul proiectului, Iancu Vespasian Augustin, se inregistreaza intarzieri, pe de-o parte datorita schimburilor de terenuri care inca nu s-au realizat, iar pe de alta parte datorita necesitatii alocarii unor sume pentru lucrarile ce cad in sarcina Consiliului Judetean.
In privinta gospodariei de pe viitoarea pista, intrucat nu s-a ajuns la un consens cu proprietarul, desi I s-a facut o oferta generoasa, acesta va fi fi expropriat din motive de lucrari de utilitate publica. Si cu terenul IAR Ghimbav sunt mici probleme, intrucat societatea, dupa o perioada de tergiversari, solicita expertiza asupra terenului dat si a celui pe care urmeaza sa il primeasca pentru a nu fi prejudiciata.
In privinta lucrarilor ce trebuie executate de Consiliul Judetean, sunt necesare fonduri pentru demolarea bazinului de alimentare cu apa a comunei Halchiu, aflat pe amplasament si alimentarea acesteia din Bod.
Toate aceste probleme vor fi discutate si vor fi aduse la cunostinta concesionarului lucrarilor, respectiv Intelcan Technosystems Inc. din Canada.

Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.