Stadionul Tineretului nu are aviz ISU!

Stadionul Tineretului nu are aviz ISU!

0 426

In perioada in care a fost construit, nu se acordau avize de la ISU, astfel ca stadionul nu ar fi avut nevoie de o asemenea autorizatie. Numai ca presedintele Ioan Neculaie a decis sa renoveze stadionul in urma cu 8 ani si astfel Tineretului are nevoie de o asemenea autorizatie ca sa poata gazdui meciuri din prima liga

Stadionul Tineretului din Brasov a fost la un pas sa gazduiasca in aceasta luna doua meciuri din Liga I. Conducerea clubului FC Brasov a ajuns la o intelegere cu Petrolul Ploiesti pentru ca „gazarii” sa dispute meciurile cu Dinamo si cu ASA Targu Mures pe arena din Bartolomeu. Asta in cazul in care petrolistii nu ajungeau la o intelegere cu firma care administreaza stadionul Ilie Oana din Ploiesti. Firma aflata in subordinea primariei Ploiesti nu a acceptat sa ofere stadionul clubului de fotbal, care are datorii mari fata de aceasta, insa Petrolul nu va juca nici sub Tampa.
Motivul este unul care ar putea afecta chiastadion fcr si pe FC Brasov: stadionul Tineretului nu are aviz ISU! In perioada in care a fost construit, nu se acordau avize de la ISU, astfel ca stadionul nu ar fi avut nevoie de o asemenea autorizatie.
Numai ca presedintele Ioan Neculaie a decis sa renoveze stadionul in urma cu 8 ani si astfel Tineretului are nevoie de o asemenea autorizatie ca sa poata gazdui meciuri din prima liga.
Stadionul brasovean indeplineste, in schimb, conditiile pentru liga secunda, astfel ca meciul de sambata dintre FC Brasov si Chindia nu este in pericol sa nu se dispute. Pentru Liga I, insa, potrivit conducerii clubului brasovean, mai trebuie puse la punct cateva lucruri.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.