Stabii de la Compania Apa vor bani mai multi

Stabii de la Compania Apa vor bani mai multi

1 690

Anul trecut indemnizatiile directorilor din companie au trecut lunar chiar si de 4000 de euro lunar iar membrii din consiliul de administratie au primit aproximativ 40.000 de lei pe an. Asta in conditiile in care brasovenii platesc unul din cele mai mari preturi la apa din intraga tara. Ultima majorare a avut loc la 1 iulie iar metru cub de apa costa acum aproximativ 1,75 euro. Fata de anul 2000 pretul este de aproape 18 ori mai mare

Consilierii judeteni vor analiza din nou vineri solicitarea conducerii Companiei Apa Brasov de a mari fondul de salarii al societatii. In ultima sedinta de consiliu judetean conducerea companiei informa plenul despre temele ordinii de zi a urmatoarei intalniri a adunarii generale a actionarilor programata pentru 15 septembrie.
Nu mica le-a fost alesilor surpriza sa constate ca unul din punctele sedintei AGA prevede majorarea fondului de salarii.
Conducerea Companiei Apa pretinde ca banii sunt necesari dupa infiintarea unui nou Compartiment in cadrul Directiei Programe Externe in care au fost angajate mai multe persoane.
In informarea inaintata Consiliului Judetean s-a propus insa si majorarea „ componentei variabile a indemnizatiei totale”; altfel spus s-a cerut majorarea indemnizatiilor si pentru conducerea companiei dar si pentru membrii consiliului de administratie, indemnizatii care se calculeaza ca procent din facturile incasate. Tocmai acest aspect i-a deranjat pe consilierii judeteni, care nu sunt de acord ca nivelul indemnizatiei sa fie stabilit dupa criteriul numarului de facturi incasate, asa cum vrea conducerea companiei.compania apa

Anul trecut indemnizatiile directorilor din companie au trecut lunar chiar si de 4000 de euro lunar iar membrii din consiliul de administratie au primit aproximativ 40.000 de lei pe an. Asta in conditiile in care brasovenii platesc unul din cele mai mari preturi la apa din intraga tara.
Ultima majorare a avut loc la 1 iulie iar metru cub de apa costa acum aproximativ 1,75 euro. Fata de anul 2000 pretul este de aproape 18 ori mai mare.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

  1. apa vine din cer (DE LA DOMNUL) hai sa facem ordine ,noi suntem puterea ,nu dumnealor ATENTIE VIN ALEGERI !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.