SRI recruteaza tineri brasoveni

SRI recruteaza tineri brasoveni

0 126

La sediul Consiliului Judeþean Brasov a fost organizata ieri, de catre Serviciul Roman de Informatii, lansarea oficiala a proiectului de comunicare publica intitulat „Securitatea infrastructurilor critice – directie prioritara pentru realizarea securitatii nationale“.
In orele dupa-amiezii de ieri a avut loc o intalnire a unor specialisti SRI cu studentii Facultatii de Electronica ai Universitatii Transilvania, cu ocazia careia a avut loc o sesiune de informare cu tema „Educatie, cariere, cultura de securitate“. Aceasta s-a adresat in primul rand studentilor electronisti pentru ca electronica va stapani – de fapt a si inceput sa o faca – stiinta securitatii, si oricare serviciu secret este interesat in recrutarea celor mai buni dintre cei mai buni electronisti
Si astazi, la Centrul Cultural Reduta, are loc o intalnire a celor de la SRI cu tinerii brasoveni, eventuali candidati sau aspiranti la un loc in cadrul acestui serviciu. De data aceasta invitatia la intalnire se adreseaza liceenilor brasoveni, tema fiind aceeasi, la fel ca si scopul.
De specificat faptul ca invitatiile s-au adresat ambelor sexe, caci sexul frumos aduce un sarm aparte acestei meserii.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.