SRI deține o structură specializată în controlul minții și cum au scăpat...

SRI deține o structură specializată în controlul minții și cum au scăpat lucrurile de sub control

0 362
Programul deținut de Serviciul Român de Informații, ce implică psihici, în mare parte este vorba despre tehnologie avansată și dezvoltarea lor prin intermediul microcipurilor, așa numita crearea de super-human și human enhancement.
Serviciul Român de Informații a investit extrem de mulți bani în tehnologie avansată, în special în domeniul PSI. Această informație o puteți verifica oricând și este disponibilă publicului. Unii dintre membri ai echipei PSI sunt psihologi sau para-psihologi cu pregătiri superioare, alții se folosesc doar de tehnologie avansată, alții dețin așa numitele „abilități paranormale și extransezoriale peste medie”, majoritatea abilităților fiind dezvoltate tot prin intermediul programele odioase de control mental. Există și oameni cu abilități din naștere, acei oameni sunt preluați la scurt timp, după prima semnalizare, de Servicii Secrete ale marilor puteri (SUA, China, Rusia, ș.a.m.d) și nimeni nu mai aude de ei.
Toate acestea (tehnologie avansată, structurile de psihologi și para-psihologi) lucrează împreună, pentru menținerea controlului populațional absolut și în opinia mea, este vorba de pură prostie, se auto-distrug și auto-distrug omenirea, relațiile inter-umane, naturalețea umană și sufletul uman. Se lucrează cu tactici lipsite de scrupule sau etică, asemenea programului de control mental al CIA denumit MKUltra (click  pentru a citi articolul). Mulți într-adevăr s-au educat în Statele Unite, în baze CIA, însă în zilele noastre majoritatea sunt *educați* în domeniul PSI chiar în România, pe același model ca și odiosul program MKUltra, „îi torturezi, faci experimente pe ei, îi preiei dacă se umilesc în fața stăpânului, au potențial, sărută mâna ce i-a folosit și torturat și sunt ascultători”.
În realitate aceste programe odioase și cei din spatele lor au distrus relațiile inter-umane, naturalețea sufletului uman, au creat și creeaza terorism, haos iar dacă îi macină gândurile, își șterg memoria cu un simplu click sau prin intermediul auto-hipnozei. Chiar își doresc terorism și războaie și sunt de-a dreptul nerăbdători și disperați să le creeze. Voi publica în viitor, pe acest blog, mai multe despre cum se realizează asasinatele moderne și cum ajung oamenii să creeze bombe *fără motiv* sau cum ajung oameni cu facultăți sau fără să-și ucidă în somn copiii, soțiile, pentru că ar auzi *voci de îngeri*, cazuri ce cresc semnificativ de la an la an, pentru că aceste tactici cât și tehnologie au devenit disponibile, mai mult sau mai puțin, oamenilor bogați.
Îți place fata, vrei băiatul ăla? Le bagi un microcip, dai un click, îi faci și sclavi. Nu te ascultă? Îi torturezi până se sinucid. Simți ceva, te macină gândurile? Iei niște pastile și-ți ștergi memoria. S-a uitat femeia aia urât la tine? Îi iei familia, o faci prostituată, îi iei și copilul.

Sunt oameni fără scrupule, fără etică, ce nu se vor da la o parte să-ți tortureze și microcipeze copilul sau soția pentru că li se refuză un grotesc avans sexual.

În textul meu de mai sus am încercat să lămuresc cum funcționează și să confirm că într-adevăr aceste lucruri sunt cât se poate de reale și nu sunt de domeniul fanteziei, Serviciile Secrete și familii bogate și influente dețin tehnologie mai avansată cu 10 ani față de ce deține mulțimea, la fel, grupuri extrem de secrete dețin tehnologie mai avansată cu 20, poate 30 de ani, față de ce este dat publicului.

Ceea ce citez mai jos, este un articol publicat pe publicația DcNews.ro, în anul 2012, luna octombrie, ziua 12. Articolul pare însă mascat și făcut în maniere diplomatice, pentru a nu deranja, astfel încât adevărul să rămână într-un oarecare paradox, „există … dar nu este, însă poate există, vedeți, noi nu avem bani, țara noastră, însă avem informații clare că …”.

SRI ar avea o structură secretă specializată în controlul minții
Potrivit unor informații apărute în presă, în cadrul Serviciul Român de Informații a fost alcătuită o structură secretă, numită ”PSI”, a cărei scop este controlul mental de la distanță. Tehnica prin care se poate reuși aceast lucru se numește ”Remote Viewing” și a fost explicată pentru De Ce News de Oreste Teodorescu. Ziarul Național scrie că PSI se află în directa subordine a lui George Maior, iar ofițerii care fac parte din această structură s-au ”antrenat” în Statele Unite ale Americii în baze CIA. În urma cu peste cinci ani, SRI se lansa în primele experimente în sensibilul domeniu al parapsihologiei, principalul serviciu secret al țării încercând să se pregătească astfel pentru așa-numitul „război al minții”, care se desfășoară acum la nivel global, între diversele agenții secrete. La acel moment, inițiatorii proiectului chiar au și lăsat să scape ceva amănunte în presă despre acest subiect, dar cum opinia publică a reacționat cu o cruntă bășcălie, s-a hotărat ca „nebunii” să nu mai fie recunoscuți niciodată oficial.
Conform informațiilor intrate în posesia noastră, procesul de selecție a durat doi ani, după care cei mai capabili dintre aspiranți au fost trimiși sub aripa ocrotitoare a CIA, scrie enational.ro Ce este tehnica ”Remote Viewing” Oreste Teodorescu a explicat pentru De Ce News că această tehnică se referă la controlul de la distanță al minții. ”Remote Viewing” se referă la controlul de la distanță al minții. Este vorba de anumite antrenamente care se fac, dar care nu sunt suficiente. Persoana care reușește această tehincă, se naște cu această capacitate. Prin această tehnică se poate induce unei persoane să aibă un anumit comportament, fără ca aceasta să realizeze.
Spre deosebire de manipulare, care atinge partea emoțională a persoanei trecând de filtrul rațiunii,  Remote Viewing acționează direct în subconștient.”, a explicat Oreste. Oreste a declarat, pe de altă parte, că nu crede că SRI ar avea o asemenea strctură pentru simplu fapt că România nu a investit bani în cercetare. ”Se știe deja că România nu a investit aproape niciun ban în astfel de cercetări, spre deosebire de SUA, Rusia, Japonia, Anglia”, a mai spus el.
Cercetările în domeniu au început încă din zorii secolului Cercetările în domeniul parapsihologiei au început încă de la începutul secolului și au dat roade rapid. Atât SUA, cât și Rusia, China sau Coreea de Nord au investit masiv în experimente și astfel, primul program de control al minții a fost lansat în anul 1950 de către CIA. S-a numit ”Bluebird”, însă și-a schimbat numele în ”Artichoke”, după includerea în programele de securitate a Canadei și Marii Britanii, în 1951. ”Mkultra” a debutat în 1953 și s-a concentrat pe o arie largă de cerecetare a comportamentului uman. Oficial, experimentele încetează în 1964, însă o parte din programele care aveau în derulare experimente pe cobai umani au  rămas active și se vor regăsi în interiorul Mksearch, proiectul prin care se studia efectul radiațiilor asupra corpului uman, scrie codulluioreste.ro.
Nici URSS-ul nu se lăsa mai prejos cu cercetările. Și ei desfășurau experimente secrete pe cobai umani. Leonid Brejnev a avertizat America că are posibilitatea de a termina razboiul rece prin mijloace psihotronice. Dr. A.V Kalinet-Briukanov, președintele Asociatiei de Cercetari Stiintifice din URSS conducea o echipă de savanți, finantați de KGB, care se ocupa de amplificarea perceptiei extrasenzoriale, mai scrie codulluioreste.ro Experimentele efectuate pe cobai umani constau în utilizarea drogurilor psihedelice, chirugie pe creier și construirea unor câmpuri magnetice deosebit de puternice. În perioada cât a fost șef al KGB-ului, Iurii Andropov, ulterior președintele URSS s-a ocupat în mod direct în dezvoltarea unui nou sistem de arme strategice care ar putea depăși armele nucleare. Era vorba despre Arsenalul PSI. Ce este PSI PSI se referă la fenomenele bioinformaționale. Ele reprezintă posibilităţi de comunicare anterioare limbajului vorbit, constituie un sistem de obţinere a informaţiilor direct din trecut, prezent şi viitor (efectul care nu are nevoie de cauză).

Sursa:

https://www.dcnews.ro/sri-ar-avea-o-structura-secreta-specializata-in-controlul-mintii-ce-este-tehnica-remote-viewing_241007.html

https://www.seruah.com

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.