SR Brașov, victorie importantă la Tg. Secuiesc. Declarații după succesul care îi...

SR Brașov, victorie importantă la Tg. Secuiesc. Declarații după succesul care îi plasează pe ,,stegari”pe locul doi în clasament

0 29

La finalul meciului de ieri, câştigat de SR Braşov, 3-2, în deplasare cu KSE Tg. Secuiesc, în runda a şasea a Ligii 3, Seria a 5-a, antrenorul Liviu Nicolae a spus : „Sunt trei puncte importante, obţinute pe un teren unde ştiam că va fi greu. Cât timp am respectat ceea ce am pregătit penntru jocul acesta cred că am avut momente în care am arătat foarte bine. Din păcate, am primit iar gol pe final. În schimb, trebuie să remarc din nou dorinţa băieţilor şi faptul că au depus efort. Asta este îmbucurător pentru mine. De asemenea, este foarte important că am reuşit să rămânem în partea de sus a clasamentului”.

Căpitanul Horia Popa a completat : „O victorie foarte importantă. Sunt trei puncte care ne menţin pe locurile fruntaşe. Era foarte imoprtant să câştigăm. Băieţii au fost concentraţi pe acest obiectiv. Am avut 2-0 la pauză, am intrat foarte bine la vestiare, apoi am făcut 3-0. Apoi cred că a apărut o relaxare şi am primit două goluri. Immportant este însă că am câştigat şi că, în mare parte din timp am prestat un joc bun. Suntem pe locurile fruntaşe şi sperăm că vom comtinua să acumulăm puncte”.

După acest succes, SR Brașov se află pe locul 2 în clasamentul seriei a cincea a Ligii a treia, cu 12 puncte.

D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.