Sprijinul din Poiana demolat de Adrian Severin

Sprijinul din Poiana demolat de Adrian Severin

0 94

Europarlamentarul PSD Adrian Severin a declarat, la RFI, ca nu este impotriva lui Mircea Geoana, dar crede ca acesta si-a consumat rolul in partid.
Severin a apreciat ca sprijinul filialelor pentru Mircea Geoan, acel sprijin de dupa “relaxarea” din Poiana Brasov, este doar o inchipuire.
„Formula asta, daca esti cu x, esti impotriva lui y, e o formula care poate sa circule in restaurantele din Poiana Brasov, unde ca pe vremea decaderii Imperiului Roman, legiunile de la frontiera proclama cate un imparat”, a declarat eurodeputatul social-democrat.
„Eu nu sunt impotriva lui Mircea Geoana. Eu cred ca Mircea Geoana si-a consumat rolul in partid, cel puþin in aceasta etapa, a preluat conducerea unui partid care era numarul unu in Romania, indiferent ca se gasea la Guvern sau in Opozitie”, a continuat Severin.
„La ora actuala – nu spun ca numai din cauza lui Mircea Geoana – acest partid este numarul doi, indiferent ca este la guvernare sau in opozitie, si in consecinta, mai ales atata timp cat PSD este singurul partid al stangii democrate din Romania, este absolut necesar sa facem o schimbare pentru a incerca sa redevenim partidul numarul unu in Romania”, a afirmat Adrian Severin.
„Ceea ce nu-mi place este cand vad ca o parte dintre colegi saboteaza dezbaterile si se retrag in restaurante, in intunericul noptii si in umbra padurilor carpatine pentru a discuta acolo despre modul in care sa-si pastreze puterea, ca si cand puterea lor asupra unei ruine este un lucru pozitiv pentru ei sau pentru ceilalti”, a explicat Adrian Severin pentru RFI.

Vedeti, este drept ca un kilogram de fulgi este la fel de greu ca si un kilogram de fier, doar volumul difera, atata doar ca fulgii pot fi mult mai usor imprastiati de vant decat fierul. Iar in cazul de fata muschii lui Geoana, din pacate pentru el, sunt din fulgii pe care o suflare mai temeinica ii poate usor imprastia.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.